Досудились

08 вересня 2011, 12:53
Власник сторінки
0
1702

Влада знову підставила своїх



У справі, вигаданій владою проти Тимошенко є все: бажання якнайшвидше винести обвинувачувальний вирок, висновки експертів  щодо того, що на директивах Тимошенко НАК «Нафтогазу» стоїть її особистий підпис, але самих директив, за які її судять немає. От немає і все. Вчора весь день шукали, так і не знайшли. В справі немає директив,  про які написано у звинуваченні, підписаних власноруч прем‘єр-міністром Тимошенко. Немає і крапка. Є лише папірець із факсимільним штампом.

Тобто влада підставила своїх же людей, яким доручила грати ролі суддів та обвинувачення у цьому процесі.

І тепер постає питання: на основі чого судять Тимошенко, на підставі чого  прокуратура намагається вибудовувати свої незграбні обвинувачення?

Що ж це за експертиза, яка не може відрізнити факсиміле від справжнього підпису, яка здатна лише на те, щоб озвучувати, підготовані на Банковій довідки? Це я про експерта, який не зміг відрізнити збитків НАК «Нафтогазу» від прибутків, тому що в адміністрації президента Нафтогазу намалювали збитки, в той час коли за бухгалтерськими документами виходить зовсім навпаки.

В будь-якому випадку, замовникам фарсу над Тимошенко та його виконавцям, яких зараз відверто «грають», а потім спишуть за непотрібністю, потрібно пам‘ятати, що за фальшування справ є не фіктивна, а реальна кримінальна відповідальність.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.