Два тижні

12 вересня 2011, 13:44
Власник сторінки
0
1276

Фальшива справа Тимошенко повністю розвалилась у всього світу на очах

Жодних підстав перебування Юлі за ґратами як не було, так і не має. В той же час, замовники цього брудного процесу дали команду Кірєєву зробити перерву на два тижні. Цей час їм потрібен, щоб вирішити, що робити з розваленою справою і як зманеврувати, враховуючи багаточисельні вимоги західних країн припинити політичний терор та хоч якось провести заплановані на цей час міжнародні зустрічі.

В той же час, на ці два тижні поки вони будуть брехати і маневрувати, Тимошенко знову відправили  до Лук‘янівського СІЗО. Не приховуючи, що саме це є  їх метою. Щоб хто не робив, щоб хто не говорив, а лідер опозиції, на їх думку,  повинен бути ізольованим.

Але ж все одно... І більш серйозні в‘язниці ніж Лук‘янівка, згадайте хоча б  Бастилію, падають, коли не право та закон, а ув‘язнення борців за справедливість стають метою для можновладців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.