Паркан не допоможе

20 вересня 2011, 13:47
Власник сторінки
0
1288

Сьогодні декілька тисяч людей, які відчули себе громадянами, здатними захищати себе і свої родини, не на жарт перелякали одягнених в Brioni і Zilli самозакоханих багатіїв...



Ті, хто обіцяли покращити життя українців вже сьогодні продовжили під завісою політичних репресій наступ на соціально-економічні права народу. Одразу після підвищення пенсійного віку, влада взялась за скасування пільг для найбільш нужденних верств населення.

Сьогодні ж афганці та чорнобильці, що зібрались біля Верховної Ради, спробували, прорвавши кордон міліції, зайти в парламент, щоб продажні «тушки» та кнопкодави з їх диригентами з АП нарешті їх почули.

Декілька тисяч людей, які відчули себе громадянами, здатними захищати себе і свої родини, не на жарт перелякали одягнених в Brioni і Zilli самозакоханих багатіїв, які забули, коли останній раз спілкувались із своїми виборцями. Всі двері Верховної Ради зачинили нашвидкоруч, що навіть депутати від опозиції, які вийшли до людей не могли потрапити назад до Верховної Ради.

Сьогоднішній день став зайвим свідченням того, що коли тисячі людей виходять боротись за свої права, паркани, якими  оточують себе можновладці лускають за хвилину як соломинки.

Сьогодні протестувальників біля Верховної Ради було всього декілька тисяч… Уявіть собі реакцію цієї влади, коли десятки або сотні тисяч громадян вийдуть в центр Києва, захищати свої права!

Тільки наші спільні зусилля, зусилля людей які не перелякались репресій, які ніколи не підкоряться злочинцям, зможуть очистити нашу країну та повернути народу гідне життя. І ніякий «Омон», ніякий «Беркут», ніякі паркани не зможуть захистити цю владу, яка доводить людей до зубожіння, щоб заробити собі на черговий палац із золотими унітазами.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.