Необхідних для охорони пам’яток 2 млрд. щороку в бюджеті Києва знайти не можливо

04 жовтня 2011, 14:35
Власник сторінки
журналіст
0
745

Для підтримки пам’яток Києва в належному стані, щороку необхідно виділяти понад 2 млрд. грн. Про це стало відомо під час презентації Генерального плану до 2025р., який до Нового року, планується прийняти замість чинного Генерального плану 2020. Є всі під

Для підтримки пам’яток Києва в належному стані, щороку необхідно виділяти понад 2 млрд. грн. Про це стало відомо під час презентації Генерального плану до 2025р., який  до Нового року, планується прийняти замість чинного Генерального плану 2020. Є всі підстави вважати, що такого не станеться

Тобто, за час дії Генплану місто має витратити на охорону і реабілітацію історичних споруд суму, адекватну двом київським бюджетам цього року. Думаю, є всі підстави вважати, що такого не станеться, зважаючи на те, що поки що на охорону пам’яток щороку виділяється не 2 млрд. грн., а всього кілька мільйонів.

Через великі вилучання з столичного бюджету, які цього року сягали 8 млрд грн.,  новий Генплан не вирішить питання охорони культурної спадщини і пам’ятки, швидше за все, руйнуватимуться й далі такими ж швидкими темпами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.