Невиконане замовлення

14 жовтня 2011, 23:17
Власник сторінки
0
2310

У ПР скоро зміни?


Повернувся від Шустера. Мабуть в Партії Регіонів найближчим часом щось кардинально зміниться. Якщо вже навіть Богословська "наїжджає" на свого лідера,говорячи, що Україна розвиватиметься лише тоді,коли люди з кримінальним минулим нею не керуватимуть.

Жарти жартами, але ПР та владна команда настільки бояться Тимошенко,що ніхто з керівництва партії та фракціі не  ризикує приходити на такі передачі. Вони розуміють, наскільки те, що відбувається навколо  Тимошенко аморально та алогічно. Тому, навіть не намагаються  пояснити той маразм, який відбувався у суді чи те,що робить СБУ і ГПУ через страх, що це  може переклеслити їх політичну репутацію.Ось і скеровують відгавкуватись на ефірах свій політичний відстій,якого не шкода.

До речі, біля Печерського суду також формально не було прапорів ПР. Була лише якась неіснуюча організація екс-депутата Калашнікова, члени якої намагались щось кричати про те, що когось треба відправити на нари. Щодо нар,думаю, їх мрія все ж таки буде реалізована, але сидітимуть на них вже справжні злочинці.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.