Меню для Мінотавра

28 жовтня 2011, 08:47
Власник сторінки
0
1063

Ця влада не розуміє ні Європи, ні свого народу. Все це нагадує спробу виховати людожера...

Влада не змогла ні брудом, ні судовими рішеннями, ні в'язницями зламати Тимошенко. Тепер вони вирішили, використати  традиційну для злочинців схему знущання над заручниками, реанімувавши фальшиві справи 15-річної давнини  не тільки проти самої Юлії Володимирівни, але і проти її рідних та членів її команди.

 

Провали по всім напрямкам своєї діяльності вони компенсують приступами неконтрольованої агресії, навіть проти тестя Юлії Володимирівни, 75-річного пенсіонера, Геннадія Тимошенко. Їх не зупиняє, що він переніс два інсульти та ще 7 років тому вийшов із кучмівської в‘язниці  інвалідом І групи.

Вчора ж,  працівники СБУ виламували двері і проводили обшук у 65-річної пенсіонерки Лідії Сокольченко, інваліда ІІ групи. Зрозуміло, що вони нічого не знайшли, бо мабуть навіть не знали що шукати, тому що у них інша мета – тероризувати, лякати та принижувати.

Звичайно, що це зовсім не додало здоров'я Сокольченко, яка в цей момент знаходилась у лікарні.

Цинізм ситуації полягає ще й у тому, що все це відбувається тоді, коли, коли в Європейському парламенті розглядається питання України, де в котрий раз нашій країні обіцяють європейську перспективу при умові припинення політичних репресій та звільненні політв'язнів.

Але ця влада не розуміє ні Європи, ні свого народу. Все це нагадує спробу виховати людожера. Коли відчайдушні вихователі після натхненного переконування питають у нього:

- Ти розумієш, що їсти людей – погано

Людожер:

– Тааак

- Ти  більше не будеш?

- Не буду, - відповідає Людожер, та  посипає сіллю своїх вихователів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.