Фасад будинку, біля якого ледве не загинула людина, виявився непридатним

01 листопада 2011, 11:55
Власник сторінки
журналіст
0
2694

"Побудований понад сто років тому, історичний будинок на вул. Пушкінська, 9, з якого впала цеглина в півметра від людини, не відповідає санітарно-технічним нормам."

Про це зазначаэться у відповіді на мій запит  до Головного управління контролю за благоустроєм  щодо падіння цеглини з даху згаданої будівлі. 

Невідповідність нормам фасаду будинку була виявлена тільки тому, що з даху відірвалась цеглина і при цьому поруч знаходився я.  Чи варто київській владі чекати наступного падіння цеглини в розрахунку на те, що поруч опиниться депутат, який звернеться до відповідних інстанцій? Чи може варто зайнятися активним плановим ремонтом фасадів всіх аварійних будівель у Києві , а не тільки фасадів будинків, що знаходяться поруч НСК «Олімпійський». 

За згаданою адресою Головним управлінням контролю за благоустроєм було виявлено незадовільний санітарно-технічний стан фасаду будинку та висунуто припис балансоутримувачу з вимогою усунути порушення, шляхом приведення фасаду будинку до належного санітарно-технічного стану.

На жаль, київська влада знаходить гроші на вертолітні майданчики та на міні друкарню, в той час як напівзруйновані київські будинки несуть небезпеку кожному з нас. Окрім, звичайно, олігархів і високослужбовців, які їздять в броньованих автомобілях.


Я вже раніше писав, що 7 жовтня 2011 року з даху будівлі на вул. Пушкінській, 9 впала цеглина і розбилась в півметра від людини, що йшла цією вулицею. Падіння цегли відбулось поруч із входом до нотаріальної контори. Я в цей момент знаходився в кількох кроках від події через яку, на щастя, ніхто не постраждав.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.