Хто наступний?

09 листопада 2011, 10:30
Власник сторінки
0
136

перший пішов

В нашій країні вже  майже два роки буяє розгул «законності», та «торжества» права. Вважається, що чим відвертіше та цинічніше плюєш на Конституцію та закони, відпрацьовуючи завдання з Адміністрації президента, тим повнішу індульгенцію та підтримку отримаєш.

Але життя доводить, що у цьому владному тераріумі працюють зовсім інші закони. Економічні інтереси груп та внутрішньо-кланові розборки в умовах авторитарної країни завжди б‘ють показну демонстрацію відданості та агресію владної челяді.

Так, ще минулої п‘яниці Могильов, перебуваючи на посаді Міністра внутрішніх справ, під час доповіді у ВР щодо жорстких порушень МВС Конституції та законів України, демонстрував відверту зневагу до парламенту, опозиції, та конституційних прав громадян України. Вже за годину, без попередження, одіозний міністр позбувся посади.

Я хотів би щоб ті, хто працюють в МВС, СБУ,  прокуратурі та щодня демонструють свою відданість фальшуванням справ, переслідуванням політичних опонентів та знищенням економічних конкурентів своїх господарів, розуміли, що в будь-яку мить вони можуть зіскочити зі своїх посад і відправитись… зовсім необов‘язково що до Криму.

Крім того, ті, хто виконує злочинні накази, повинні розуміти, що за всі свої дії, рано чи пізно, вони будуть нести відповідальність і перед судом людським, а ще важливіше, перед судом Божим.

Тому, шановні кар‘єристи, перед тим як виконати чергове замовлення, добре поміркуйте, чи варта тимчасова кар‘єрна сходинка знищення вашого майбутнього та майбутнього ваших родин. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.