Київрада не змогла вирішити проблему Печерської площі

10 листопада 2011, 14:21
Власник сторінки
журналіст
0
986

За скасування рішення Київради, яке дозволило скандальне будівництво на Печерській площі, проголосувало 50 депутатів Київради при необхідних 61.

Відміну підтримали в повному складі фракція «БЮТ-Батьківщина», значною мірою фракція «УДАР Віталія Кличка», фракція «Народної Партії» та «Республіка Київ», а також окремі депутати інших фракцій та позафракційні. 

На жаль, більшість О. Попова не підтримала скасування рішення, хоча сам голова КМДА заявляв, що він проти цього будівництва. Можливо, він просто забув надати інструкції своїй команді в Київраді.

Депутат пояснив, що через недолугу поведінку депутатів, протести триватимуть, люди житимуть в наметах, чекаючи чергової спроби забудовників почати будівництво адмінбудинку Вищого Господарського суду України.

Не розумію, чому Київська влада так старанно зберігає і примножує гарячі точки на карті Києва.

Скандальне будівництво розпочалося з 17 лютого 2011 року рішенням Київради «Про надання земельної ділянки Вищому господарському суду України для реконструкції з добудовою адмінбудинку з подальшими його експлуатацією та обслуговуванням на вул. О. Копиленка, 6 у Печерському районі м. Києва». Хоча, насправді, ведеться нове будівництво, а не добудова, а будівельний майданчик знаходиться не за адресою вул. Копиленка, 6, а безпосередньо на історичній Печерській площі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.