День народження Тимошенко святкуватимемо під стінами СІЗО

12 листопада 2011, 18:07
Власник сторінки
журналіст
0
2124

Сьогодні виповнюється 100 днів, як визнаний лідер опозиції Юлія Тимошенко перебуває за ґратами в неофіційному статусі політ в'язня.

Я, виступаючи на мітингу перед СІЗО, де зібралось кілька сот обурених діями влади прибічників Тимошенко, висловив сподівання, що ми знов зберемося під стінами Лук’янівського СІЗО 27 листопада – у день народження Юлії Володимирівни.

Я не вірою, що звільнення Тимошенко вібудеться у два найближчі тижні, тобто до її дня народження. Зрештою, я не вірю в справедливе рішення Апіляційного суду, як і в зміни до Кримінального кодексу, які звільнять Тимошенко.

Як на мене, найпростіший спосіб - велика чистка. Велика чистка усієї держави, усієї влади. Велика робота над помилками минулих десятиліть і особливо двох минулих років. Мета цієї чистки значно більна, ніж звільнення Тимошенко, але воно - одна з невід'ємних частин такої чистки.

Коли вона буде? Якби я був Богом, я б назвав точну дату... А поки це квиток з відкритою датою...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.