Прогноз політичної погоди: ГРОЗУ чекаємо в четвер

13 листопада 2011, 18:47
Власник сторінки
журналіст
0
2020

Сьогодні було засідання ініціаторів. У четверг чекаю пресуху, де буде оголошено про створення нового опозиційного руху, з запропонованою мною назвою - ГРОЗА. Абревіатура близька до цього слова, але...

Сподіваюсь, приймуть саме назу ГРОЗА, якій симпатизую я і яку я побачив у абревіатурі ГРЗУ. Чому я є одим з ініціаторв цього руху (автором ідеї є не я, а один з моїх друзів, чиє ім'я вам  відоме, але хай він сам про це розповідає...)?

По-перше, мені симпатична назва. По-друге, мені подобається, що в цій організації не передбачена війна за лідерство. По-трете, до цього руху входитимуть і партії, і громадські організації, і окремі громадяни.... Це в нашій країні, де існує певна політична апатія безпартійних - дуже важливо... Особисто я, хоч і є симпатиком "Батьківщини", ніколи в житті, як і мільйони українців, не був членом жодної партії... Але сьогодні можна бути поза партіями, але не можна бути поза політикою, бо влада зі своїми дебільними правилами прийшла в кожен дім... Розраховувати, що хтось сторонній захистить тебе, не по-чоловічому... Захищати себе і інших, маю я і ти.. По-трете, будь-яка опозиційна ініціатива мені імпонує, бо ініціативи влади видаються потворними.. По-четверте, проект вочевидь об'єднавчий..

Тож, ЧЕКАЄМО ЧЕТВЕРГА...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.