Кірєєвщина

01 грудня 2011, 18:28
Власник сторінки
0
5434

Відповідь Януковича

По тому, як вчора екстренно замінили суддю-доповідача вже було зрозуміло, що апеляційний суд над Тимошенко перетворюється на черговий фарс. 

Новопризначена суддя, яка не мала фізичної можливості протягом доби прочитати всі томи справи спочатку збиралась нікого не пускати до зали засідання (лише після бійки декілька десятків депутатів змогли туди прорватися). А потім витрачала по дві  години, готуючи в дорадчій кімнаті ухвали на прості питання захисту. Їй,мабуть, на них не встигли підготувати відповіді в Адміністрації президента. Від перенапруження для неї навіть довелося викликати швидку допомогу. 

Натомість, щоб підготувати ухвалу на головні питання захисту, судді знадобилось менше часу ніж для того, щоб її зачитати. Тобто, вона навіть не приховувала, що читає заздалегідь написаний замовниками справи текст.

Ця продовжувачка справи Кірєєва не тільки відмовилась випускати з в'язниці незаконно заарештовану та важко хвору Юлію Тимошенко, але і відмовила у проведенні судового слідства під час апеляційного розгляду.

Таким чином, апеляційний суд відмовився досліджувати  скаргу захисту та викрити і виправити Кірєєвсько-Печерський фарс, перекресливши надію на справедливе  судочинство.

Така оперативна  відповідь Януковича  в день прийняття резолюції ЄП на всі заклики Європейського Союзу та всіх цивілізованих країн повернутись до норм права та закону. Такий виклик влади всій Україні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.