Для зливу в туалетах палацу Україна використовуватимуть артезіанську воду

08 грудня 2011, 15:45
Власник сторінки
журналіст
0
1212

Палац Україна використовуватиме воду, що є стратегічним запасом нашої держави, для технічних потреб.

Відповідний проект рішення Київради про надання дозволу закладу культури на використання артезіанської води винесений на розгляд сесії Київради 15 грудня 2011 року.

Вода, яку вживають кияни була і залишається однією з найгірших в Європі. Тому при всій повазі до палацу Україна я категорично проти, щоб артисти і гості використовували дорогоцінну артезіанську воду для технічних потреб. 

Київрада систематично приймає рішення про надання дозволу на використання унікальної води різноманітним підприємствам. Останні, в свою чергу, мотивують бажання використовувати підземні надра тим, що у них нібито немає доступу до водогонів.

Я не вірю, що у палацу Україна немає доступу до водогонів. Переконаний, що в більшості випадків державні чи приватні підприємства просто не хочуть платити божевільно високі тарифи на воду, які змушені сплачувати ми, пересічні кияни, а тому шукають різноманітні способи зекономити гроші. Припускаю, що частина води, яка видобувається з надр нібито для власних потреб, насправді використовується бізнесменами для продажу бутильованої води.

Йдеться про проект рішення Київради Про погодження державного підприємства Національний палац мистецтв Україна про надання надр у користування з метою геологічного вивчення в тому числі дослідно-промислової розробки родовищ корисних копалин загальнодержавного значення (підземних вод), за допомогою однієї артезіанської свердловини, розташованої на території підприємства за адресою: вул. Червоноармійська, 103 Печерського району міста Києва.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.