Вир безумства

09 грудня 2011, 11:32
Власник сторінки
0
1278

Як зупинити цей вир безумства?

Вчора 12 годин відбувалось катування Юлії Тимошенко у вигляді камерного або тюремного «суду». Це, мабуть, перше в історії України судове засідання в камері біля ліжка мужньої, але важко хворої людини.

Сховавшись за величезним парканом та колючим дротом, аморальні бездумні маріонетки виконали замовлення своїх аморальних та безумних господарів: Тимошенко засудили до подвійного ув‘язнення.

Як це буде відбуватись: або у вигляді подвійних ґрат, які вони поставлять на вікна , або подвійної варти, яку вони  виставлять біля ліжка нашого незламного лідера, я не знаю. Прецедентів для цього трагіфарсуфарсу просто не існує.

Зупинити цей вир безумства та припинити політичні репресії в Україні, повернутись до європейського шляху розвитку нашої держави можливо лише одним шляхом – усунувши цих безумців від влади.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.