До розробників Стратегії дійшло, що Київ - не провінційне містечко в США

12 грудня 2011, 15:20
Власник сторінки
журналіст
0
1316

Розділ «Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року» присвячений розвитку культури у Києві, що раніше називався - «Культурна долина», тепер інколи називається - «Культурна височина».

Подекуди в новому варіанті Стратегії, напевне через недогляд, залишилась стара назва розділу культури. 

Найбільшим "досягненням" оновленої Стратегії у галузі культури є перейменування цього розділу. Звичайно з точки зору креативу, ця назва бездарна, але з точки зору відповідності київським реаліям, вона все ж значно краща, ніж попередня. Автори Стратегії Києва таки зрозуміли, що «Культурна долина» - це не про Київ. 

В оновленій Стратегії в планах розвитку культури нічого не змінено по суті, але по формі - іноземці, які вчать нас як розвивати Київ, нарешті почали розуміти, що Київ - не провінційне американське містечко, а другий РИМ що вирос на 7 пагорбах.

Думаю, ще кілька років попрацювавши над стратегією, вони певно, могли б зробити, щось більш-менш пристойне. А поки - це пересічні, загальновідомі підходи і ніякого креативу. Аое часу у них немає, по О.Попов поспішає... Вибори ж скоро!

Нагадаю, «Стратегію розвитку міста Києва до 2025 року» у кінцевому варіанті буде винесена на розгляд депутатів Київради на сесію Київради 15 грудня 2011 року.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.