Замість чиновників - громадські активісти!

14 грудня 2011, 14:58
Власник сторінки
журналіст
0
683

На відміну від голови КМДА О. Попова, який запропонував структурно реформувати київську адміністрацію, я пропоную ряд контрольних функцій чиновників передати громадським організаціям.

Йдеться про функції, які виконують управління, що займаються захистом культурної спадщини, екології та соціального захисту, тобто охороною киян від зловживань влади і бізнесу.

Скорочувати функції, що пов’язані з захистом міста та прав киян – недопустимо. Навпаки, цю діяльність необхідно посилювати. Але не шляхом збільшення чиновників, а передавши частину їх функцій громадським організаціям, які частково фінансувалися б з міського бюджету.

Реформування системи управління містом не може бути зведена до простого скорочення штату чиновників, особливо там, де йдеться про захист інтересів киян та унікальності нашого міста.

Впевнений, що активісти пам’ятко-охоронних організацій, борці з палінням в незаконних місцях, екологічні громадські організації тощо спроможні зробити для міста ніяк не менше, ніж чиновники з профільних управлінь. 

Депутат впевнений у необхідності зробити так, щоб громадські активісти разом з київською владою захищали інтереси киян, а не боролися проти київської влади, яка не бажає відстоювати права та волю жителів столиці.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.