Чому Тимошенко терміново вивезли з СІЗО?

30 грудня 2011, 11:11
Власник сторінки
соціальний експерт
0
38553
Чому Тимошенко терміново вивезли з СІЗО?

Щойно вийшов із кабінету начальника Лукянівського СІЗО...

Разом з десятьма депутатами просили показати документи, на підставі яких Юлію Володимирівну етапували на Харківщину. Керівництво тюрми морозилося, віднєкувалось.

Врешті проговорились, що вночі зателефонували і дали вказівку терміново і таємно вивезти Юлію Тимошенко зі слідчого ізолятора.

Отака в нас «правова» держава на чолі з головним "правником" Віктором Януковичем. Без документів, не зважаючи на стан здоров"я, та навіть плюючи на рішення Шевченківського райсуду стосовно її повторного арешту, Тимошенко вивезли з СІЗО.

За день до Нового року… Отже, влада ой як боїться, що у новорічний вечір велика кількість прихильників Юлії Володимирівни зібралася би під стінами слідчого ізолятора. Трусливий президент, в якого окрім професіоналізму, бракує ще й елементарного - людяності.  Бо такі дії інакше як цинічними і мстивими (помста за лист до диктатора)  й не назвеш.

 Власенко сьогодні вчергове згадував: Юля, аби пройти кілька метрів до умивальника, витрачає понад 10 хвилин. І може це зробити лише за сторонньої допомоги, потерпаючи від сильного болю. Кожні 2-3 години їй роблять укол із сильним знеболювальним. А тут по-садистські вкинули людину до авто і по розбитих дорогах (а до Харкова це мінімум 5-6 годин, а може і більше якщо по залізниці)  відправили до іншого міста.

Янукович і його садисти вже відверто, не приховуючись, займаються катуванням людини, опозиціонерки, яскравої лідерки України. Але як не в українських, так у міжнародному суді їхні вчинки будуть належно оцінені. А ще - є суд Божий, який справедливо покарає всіх без винятку причетних до порушення прав людини та садистських дій проти Юлії Тимошенко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.