Як відновити закон?

30 грудня 2011, 12:23
Власник сторінки
0
5304

По країні крокує фашистський режим

Вчора Міністр юстиції Лавринович спростував інформацію про  плани влади етапу вати Тимошенко до колонії.

Ще о 18.00 29 грудня годині керівництво СІЗО також спростовувало цю інформацію захисникам Юлії Володимирівни, повідомляючи, що до Нового року нічого подібного не планується. Але вже вночі хвору жінку підняли з ліжка, на ношах закинули до автозаку і через запасний виїзд відправили до Харківської колонії з найбільш суворим режимом.

Так працює гестапо. Так по країні крокує фашистський режим.

До речі, Тимошенко відвезли до єдиної колонії в Україні, де пожиттєво тримають ув'язнених жінок. Таким є  новорічне привітання лідеру опозиції від чинного президента, таким є його відповідь на Лист диктатору від Юлії Тимошенко.

ГПУ,СБУ,МВС та Мінюст  другий рік поспіль зайняті та тяжко перенавантажені катуванням політв'язнів, а в цей час, здурівший від вседозволеності кримінал серед білого дня розстрілює беззахисних громадян...

Відновити закон та справедливість в нашій країні можна лише одним шляхом: не заявами цивілізованих країн, не тихим обуренням на кухнях та диванах, а виключно поваленням цього кримінального режиму!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.