Замах на життя

10 січня 2012, 15:02
Власник сторінки
0
2307

Юлію Тимошенко вирішили фізично знищити

Юлію Тимошенко вирішили фізично знищити у колонії. Сьогодні Сергій Власенко лише  після зустрічі з нею зміг дізнатися, що саме за "обстеження" було від МОЗ на святах.  Близько десятої вечора 6 січня, прийнявши ліки від ГРВІ, які надали їй працівники в‘язниці, вона втратила свідомість. 

Після цього 20 хвилин її співкамерниця  не могла достукатись до охоронців, щоб ті викликали медиків. 20 хвилин! І це в камері, в якій цілодобово працює відеоспостереження.

Медичний персонал, що прибув, зміг повернути її з тиском 60/40 до свідомості лише о дванадцятій ночі. Зранку терміново повезли лідера «Батьківщини» на обстеження до клінічної лікарні. Офіційної відповіді на питання, чому Юлія Володимирівна знепритомніла так і не надали.

В той же час чиновники АП та МОЗ розповсюдили «святкову» інформацію про стабільний стан здоров‘я лідера опозиції.

Що відбулось і чому це сталося, ми не знаємо, і не дізнаємось поки до Тимошенко не пустять незалежних медичних експертів. А спробу фізичного знищення головного опонента режиму за колючим дротом, ми зможемо зупинити тільки звільнивши Юлю та Україну!

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.