Попов і МАФи (кіоски, ларьки, палатки)

26 січня 2012, 06:33
Власник сторінки
журналіст
0

Хабарі влади бувають різні. Один з варіантів - тимчсова порядність на час виборів)

Стосунки між Київською  владою і МАФами (кіосками) в Києві переходять в нову фазу. Раніше це була публічна війна і закулісні домовленності, які висмоктували з цього бізнеса тіньові гроші на користь чиновників. Було створено безліч комісій, які мали б розробити схеми, де можна ставити МАФи, а де - ні. Нічого такого не зроблено....

Кофлікт в тому, що з одного боку ці МАФи заважають киянам і псують зовнішній вигляд міста, а з іншого - дають роботу приблизно 100 000 киян, що в умовах кризи дуже важливо. Питання тримають в підвішеному вигляді, бо це переводить стосунки бізнеса і влади в тіньому сферу.

В кмовах підготовки до виборів Попову вигідно схилити цей бізнес - і власників, і працівників на свій бік. Підхід правильний. Треба, всупереч державним рішенням, підтримувати малий бізнес (щоправда за поширеною в ЗМІ інформацією, цей бізнес не такий вже й малий, бо кожен МАФ не сам по собі, а вони сотнями належать окремим власникам серед яких чимало й депутатів), але дивно, що таку підтримку і прозорість в роботі пропонують.... на один передвиборчій рік.

З 2013 все почнеться знову? Війна, хабарі, невідомість...

Справді, на цей передвиборчий рік Попов пропонує дуже лояльні умови для цього бізнесу, приховуючи, але я я категорично проти будь-яких спецрішень на один передвиборчий рік, бо це схоже на сир у мишоловці.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.