День митника

26 січня 2012, 11:25
Власник сторінки
0
1110

На жаль, більшість слово "митник" асоціює із "хабарник"

Сьогодні День митника.  Саме цих людей ми бачимо першими,  ступаючи на українську землю,  тому вони є фактично обличчям держави.

Погодьтесь, від митників залежить сприйняття України у світі і  не тільки тому, що вони стоять на сторожі наших економічних воріт, а й борються  з контрабандою, наповнюють бюджет...

На жаль, для більшості при слові"митник" виникає асоціація  -  хабарник, завжди голодний митар, який використовує будь-яку можливість, щоб наповнити власні кишені.

Думаю, кожен у своєму житті стикався з подібними представниками цієї професії.  Але, на щастя, не всі такі. Є  справжні офіцери, справжні патріоти. Саме таких людей, як  Анатолій Макаренко, Тарас Шепітько та інших патріотів, які завжди стояли та стоять на захисті  державних  інтересів, ризикуючи  життям захищають країну, а не клани, кримінал і контрабандистів, я сьогодні хочу привітати.

 Вітаю справжніх офіцерів, тих людей, які готові до боротьби і навіть до ув'язнення, захищаючи інтереси власної країни.

Їх час ще прийде і справжні, гідні своїх звань, офіцери стоятимуть на сторожі Батьківщини.

Зі святом!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.