Після суду

10 лютого 2012, 10:32
Власник сторінки
0
2300
Після суду

Щойно вийшов з суду над Юрієм Луценко

Щойно вийшов з суду над Юрієм Луценко. Свідчив.

Місце для свідків в цьому суді розташоване дуже незручно. Треба стояти спиною до залу, захисту та Юрія Луценка. Поміняв диспозицію, став спиною до працівників ГПУ, щоб бачити Юрія, його захисників та людей в залі.

Думаю,  прокуратура та суд пошкодували, що викликали мене на допит. На питання, що мені відомо з цієї  справи, я повідомив те, що мені дійсно відомо. А саме: після приходу до влади криміналітету, відбувається демонстративна цинічна розправа над головними опонентами режиму, над Юлією Тимошенко, над Юрієм Луценко та іншими. Для цього задіяні всі силові структури, для цього використовуються повністю деморалізовані та підконтрольні владі суди.

Питання, які мені задавали, ще раз це доводять. Зокрема, виявилося, що, навіть, оригіналів документів за якими Юрію Луценко висунули звинувачення, в природі не існує. Є ксерокопії невідомого походження, які навіть для використання провладними  сайтами є достатньо сумнівними.

В той же час, процес над Луценко продовжується вже рік на базі саме  таких та подібних папірців. Але Господь говорить: яким судом судите, таким і вас судитимуть, якою мірою міряєте, такою і вам відміряють
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.