Останнє слово

16 лютого 2012, 14:45
Власник сторінки
0
654

Суд над Луценком давно завершився на Банковій

Сьогодні Юрій Луценко проголосив своє останнє слово, і на цьому завершився судовий процес, вірніше судовий фарс, де намагались його звинуватити.

Жоден свідок не підтвердив фальшиві звинувачення ГПУ... У них не вірить ніхто. Більше того,  ніхто  не може пояснити та обґрунтувати звідки взялися чотири з половиною роки ув‘язнення для Юри у звинуваченні, починаючи від самих прокурорів і закінчуючи суддями, які навіть не намагалися зробити вигляд, що судять об‘єктивно та неупереджено. А навіщо? За них же все зроблять в Адміністрації президента: напишуть, підведуть "доказову" базу, надрукують. Залишиться лише відкрити рота та прочитати...

По завершенню цього «дійства»  мав можливість поспілкуватись з Юрою. Він бадьорий... Ми обговорили участь у майбутніх виборах та перемогу опозиційних сил. У нас немає сумнівів у нашій перемозі. Не колись у майбутньому, а вже у цьому році диктат  тотального "безпрєдєла" безславно та ганебно закінчиться!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.