Міліція вилучила партію політичних презервативів і затримала активістів (фото)

24 лютого 2012, 11:02
Власник сторінки
журналіст
0
Міліція вилучила партію політичних презервативів і затримала активістів (фото)

Щойно на Майдані Незалежності відбулась акція присвячена дворіччю перебування при владі В. Януковича.

Активісти відзначили цей день безкоштовною роздачею презервативів в упаковці синьо-білого кольору. З одного боку якої написано: «Увага! Країну заполоняє партія кондомів». З іншого: «Тому що справжній український през» із зображенням на ньому якогось обличчя.

Схоже це обличчя міліції дуже сподобалось, оскільки вони  не тільки забрали значну кількість упаковок, а й розігнали зібрання, яке хотіло мати такі упаковки.

Затримано  спочатку 2 людей. Їх затримування здійснювали не міліціонери, а люди в цивільному. На мою вимогу пояснити причини затримання та встановити особи тих, хто його здійснює мені пояснення не дали. 

Наприкінці акції  затримати голову правління ВГО "Коаліція Учасників Помаранчевої Революції " (КУПР) Сергія Мельниченка та ще кількох активістів один з яких був у костюмі кондома.

Автозак повіз їх у невідомому напрямку.

Влада святкує. У міліції тепер є сувеніри, які вони, певно, роздаватимуть до свята у Адміністрації президента.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.