Влада готує судові процеси над опозицією, знищуючи докази?

27 лютого 2012, 09:19
Власник сторінки
журналіст
0
2451

Щойно відбулось засідання Шевченківського районного суду у справі четвертого затриманого - Олега Покляцького - під час акції з роздачі презервативів із зображенням Президента України, що відбулась 24

Перші троє затриманих учасників акції (Ярослава Пугачова, Богдан Тицький та Сергій Мелиничук, який, до речі, сьогодні оголосив голодування ) отримали по 15 діб ще в п’ятницю. Четвертий затриманий щойно отримав покарання у вигляді штрафу на суму 170 грн.

Під час винесення вироку суддя повідомив, що організатори акції нібито не попередили завчасно про її проведення, що і стало причиною затримання. Але я я особисто бачив документи, які підтверджують прямо протилежне. Більше того, маю копію перед собою. Мав їх і суддя, але...

Головне управління МВС України в м. Києві 23 лютого 2012 року було попереджене про проведення акції 24 лютого 2012 року на Майдані Незалежності з 10:30 до 13:00, про що на заяві КПРУ, який виступив організатором заходу, є відповідна відмітка інспектора чергової частини зроблена о 18:50. Таким чином, є підозри, що  влада свідомо знищила докази - подану заявку-повідомлення, або ж інспектор, який отримав її, допустив службову халатність.


Я звертатимусь до голови КМДА О. Попова і до МВС В. Захарченка з проханням провести службове розслідування та з’ясували яким чином подане завчасно повідомлення про проведення заходу не було належним чином взято до уваги. А також чому на місці акції, ще до її початку, опинилась значна кількість працівників міліції, якщо повідомлення про захід не було отримано?


Сподіваюсь,  нова технологія влади – знищувати повідомлення про проведення акцій, а потім засуджувати учасників за те, що вони завчасно не повідомили про її проведення – не стане новою технологією  у боротьбі з опозицією.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.