Депутати Київради розберуться хто і навіщо забудовує схили Дніпра

07 березня 2012, 15:29
Власник сторінки
журналіст
0
795

З моєї ініціативи буде створена Тимчасова контрольна комісія Київради з вивчення питання щодо забудови Паркової алеї. До її складу увійдуть представники більшості фракцій Київради.

Відповідний проект рішення Київради «Про створення тимчасової контрольної комісії з вивчення питання щодо забудови Паркової алеї» був внесений мною на Президії Київради.

 На схилах Дніпра вздовж Паркової алеї між стадіоном «Динамо» та майбутнім вертолітним майданчиком з вбудованими нічними клубами, суші-барами та боулінг-клубами планується будівництво двох шестиповерхових будинків.

Мало того, що всупереч законодавства приватній компанії була виділена земельна ділянка для будівництва розважального центру під виглядом вертолітного майданчика для Президента, що зруйнувало цілісність панорами вздовж Дніпра - чим занепокоєний навіть Комітет всесвітньої спадщини ЮНЕСКО - то тепер, якщо поруч із ним з’являться ще й два будинки, схили втратять будь-яку історичну та естетичну цінність. Їх просто не стане.

Земельна ділянка для будівництва вертолітного майданчика була виділена 28 грудня 2010 року рішенням Київради про передачу земельної ділянки площею 2,18 га на Парковій дорозі м. Києва у Печерському районі ТОВу «Амадеус КО» для будівництва та обслуговування об’єктів інженерної та транспортної інфраструктури, а про будівництво двох 6 поверхових споруд стало відомо під час розгляду одного з проектів на Секції Містобудівної ради м. Києва.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.