В боротьбі з пенсіонеркою влада використала сокиру

13 березня 2012, 20:23
Власник сторінки
журналіст
0
1016

і не лише сокиру.... але 74-річна жінка досі жива...

74-річна жінка, що проживає в будинку на вул. Б. Хмельницького, 36 Б майже рік не має газопостачання та 4 роки живе без водопостачання у квартирі. Пенсіонерка звернулась з проханням допомогти повернути їй нормальні умови проживання.

Жінка повідомила, що 16 травня 2008 року ЖЕКом «Центральний» в зазначеному будинку були встановлені спеціальні комунікації, які перекривають водопостачання в її квартиру. А 15 квітня 2011 року через квартиру поверхом нижче сокирою відрубали газову трубу, чим перекрили газопостачання до квартири пенсіонерки.

Громадянка надала всі квитанції, з яких зрозуміло, що протягом 5 років комунальні послуги вона сплачує 100 % і регулярно плюс 96 грн. в розрахунок погашення боргу згідно з договором про реструктуризацію.

Мене здивувало не лише хамське ставлення до ветеранки з боку комунальних служб, а й те, що (як видно з наданих квитанцій) пенсіонерка сплачує реструктуризацію заборгованості. Але за цей час борг зменшився не на 3,5 тис. грн., як це мало б бути, а лише на 1 тис. грн.

Я направив запит до голови КМДА О. Попова з проханням надати доручення відповідним службам відновити газо- та водопостачання пенсіонерці. А також перерахувати борг та сплачені рахунки і надати громадянці право на субсидію.

Сподіваюсь, чиновники, які не чують громаду, почують вказівку О. Попова, який просто зобов’язаний допомогти літній жінці: повернути її належні умови для життя, перерахувати заборгованість і зробити все можливе, щоб пенсіонерка мала право на субсидію на оплату комунальних послуг. 

Кілька місяців тому, коли я повідомив про аналогічну ситуацію, яка сталася з онукою І. Франка - Дарією Тарасівною Франко, О. Попов особисто втрутився в ситуацію і посприяв у вирішенні питання погашення боргу за комунальні послуги. Хоча, правду кажучи, тоді допомогти відомій онуці було багато бажаючих. Попов виявився оперативнішим.

Мені цікаво, чи жінка без таких всесвітньовідомих предків, як онука І. Франка, виявиться цікавою для київської влади, чи влада вдасть, що не помічає її?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.