Ви будете сміятись, але сьогодні субота і дерева на Пейзажці вже посаджені

16 березня 2012, 14:50
Власник сторінки
журналіст
0
1200

Я сам бвчив... Чм ъх до завтра назад повикопують?

На Пейзажній алеї вже висаджені дерева до завтрашньої акції О. Попова.

Вздовж доріжки вже викопані 10-ток ямок, в які посаджені деревця. Таким чином, акція-суботник буде формальною, адже комунальні служби вже все зробили, а чиновникам залишилось лише досипати в ямки кілька лопат землі. 

Звичайно, в Києві треба садити дерева, але перетворювати засипання ямок в політичну акцію - це смішно. Сподіваюсь, хтось навчить чиновників, що треба спочатку власноруч вирити ямку перш ніж посадити дерево. 

Ситуація, коли один клерк Януковича (Попов - КМДА) виводить на боротьбу з іншим клерком Януковича (Грищенком - МЗС) людей, не типова. Тепер уже не лише опозиція з владою, але і влада з владою бореться пікетами і лопатами. 

Нагадаю, Вищий адміністративний суд скасував рішення Апеляційного адміністративного суду про заборону будівництва на Пейзажній алеї, чим задовольнив бажання Міністерства закордонних справ забудувати Пейзажну алею і знищити сквер. 

Для ніби-то порятунку скверу голова КМДА О. Попов вирішив влаштувати завтра суботник із посадки дерев на Пейзажній алеї, які вже посаджені. Завтра буде лише дублю для камер.

Мене на цій ганебній акції не буде.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.