Журналісти-сталкери побачать Колманскоп у центрі Києва

19 березня 2012, 17:48
Власник сторінки
журналіст
0
987
Журналісти-сталкери побачать  Колманскоп у центрі Києва

Київ може запропонувати на Євро-2012 сталкер-екскурсії в «10 кроках» від Хрещатика. Першу таку екстрим-екскурсію я особисто проведу вже в найближчу середу

Я проведу вас місцями, забороненими для входу. Я покажу вам, те що ховають від очей киян. Я розкажу вам, чому в це місце не можуть повернутись діти. Що відбудеться із цілим кварталом можна лише здогадуватись. Місце, яке я хочу показати всім охочим на екскурсії може стати своєрідним Колманскоп для туристів.

Києву є що показати європейцям і особливо американцям, тобто жителям тих країн, які бережуть історичні 50-річні споруди, не кажучи про 100 чи 150-річні, над якими вони «трусяться» як над найбільшою цінністю і «пилинки здувають». 

Київ, як і будь-яке українське місто може привабити туристів дешевим алкоголем і гарними повіями. Але у нашому місті, на відміну від інших, є ще одна унікальна туристична приваба. Ми можемо запропонувати пофотографуватись на тлі напівзруйнованих пам’яток, взяти участь у їх руйнуванні і навіть взяти собі шматок на згадку.

Поки такий екстрим стакер-туризм відбувається не на комерційній основі. «Але що заважає київській владі зайнятись індустріальним конвеєрним знищенням міста за гроші? Скільки можна займатись самодіяльністю і нищити Київ хвилями і тільки в інтересах забудовника. Звичайно, влада могла б не нищити місто і берегти його, але схоже, це з галузі фантастики.

Екскурсія відбудеться 21 березня 2012 року об 11.00. Записатись журналісти на екскурсію можуть за телефонами: 279-61-42, 235-52-86

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.