Поруч зі знищеною Щекавицею відбулось ще одне самовільне захоплення території

21 березня 2012, 16:08
Власник сторінки
журналіст
0
676

На розі вул. Лук’янівська та вул. Соляна поставили паркан і почали зрізати пагорб для облаштування території під будівництво. Аналогічна ситуація два роки тому трапилась на цій же вулиці Лук’янівській


Всі пам’ятають як минулого року руйнували гору Щекавицю, у підсумку виявилося, що ведеться самозахоплення території. Схожа ситуація відбувається зараз на цій же вул. Лук’янівській, але на її перетині з вул. Соляною», - розповів О. Бригинець.

Була організована перевірка, в наслідок якої Головне управління земельних ресурсів підтвердило, що на зазначеній ділянці відбулось самозахоплення території. 

Як з’ясувалося зазначена земельна ділянка площею 0,1 га належить до приватної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку. Власник земельної ділянки уклав з обслуговуючим кооперативом «Б.І.П.-2» договір оренди земельної ділянки на три роки від 20 січня 2012 року № 89. Але зазначений договір оренди в Головному управлінні земельних ресурсів не зареєстрований.

На час обстеження на вказаній земельній ділянці проводились роботи по встановленню металевої огорожі. Частина встановленої огорожі не відповідає плану меж земельної ділянки, що говорить про самовільне захоплення земельної ділянки. Що саме планується побудувати на цьому місці і настільки велику частину пагорбу забудовник збирається знищити – поки невідомо.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.