Леонід Кравчук виявився "тушкою"

29 березня 2012, 09:16
Власник сторінки
журналіст
0
1221

Громадський форум Києва - чергова мильна бульбашка, за допомогою якої київська влада імітує громадську підтримку.

У влади, яка не користується підтримкою киян, манія створювати організації, куди в різному порядку входять ті ж люди. Хоча нам киянам очевидно, що все це передвиборчі ігри, яким О. Попов хоче продемонструвати як його підтримує громадськість. Краще б влада, замість псевдопроцесів зайнялися Києвом. 

Якщо придивитись до учасників Форуму Києва стає очевидно, що це посадовці, які мають заслуги, багато державних нагород і звань. Якщо людина отримує нагороди від усіх керівників держави, то це або геній, або підлабузник. Серед новоствореного Форуму Києва геніїв було не надто. 


Зате його очолив колишній Президент України Л. Кравчука, який після того, як невдало попіарився на Конституційні асамблеї, до якої не увійшов ніхто з представників опозиції, створив Форум Києва з провладних персонажів.

Спочатку Л.Кравчук був прихильником опозиції, і навіть самої Ю. Тимошенко, а тепер став прихильником та інструментом в руках В. Януковича, який судячи з усього відрядив колишнього Президента до Києва, рятувати О. Попова. Як бачимо "тушки" бувають не лише, серед депутатів, але й серед Президентів.


Нагадаю, у столиці створена неформальна організація «Громадський форум Києва» на чолі з першим Президентом України Леонідом Кравчуком. Лідер Громадянського форуму Києва підкреслив, що організація створена для об'єднання зусиль усіх громадян, незалежно від партійних симпатій, для забезпечення розвитку столиці. Також ГФК планує розробити нову стратегію для Києва. Попов зробив свою Стратегію за гроші Ахметова. За чиї гроші  писатиме Стратегію  Кравчук?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.