Київрада відмовилась фінансувати податкову

06 квітня 2012, 05:13
Власник сторінки
журналіст
0
1561

Ще раз про "соцавльну" рекламу

На сесії Київради 5 квітня депутати не підтримали проект рішення «Про Програму інформування громадськості та розміщення соціальної реклами з питань оподаткування та діяльності органів Державної податкової служби м. Києва на 2012-2014 роки», відповідно до якого з бюджету м. Києва необхідно виділити кошти в сумі 9 млн. грн.

Я гостро критикував це рішення, і виступав проти. Як відомо, частина площ - 5 % - безкоштовно надається місту для соціальної реклами, але ці площі використовуються не для донесення важливих соціальних месиджів, а для самореклами КМДА. Тож я запропонував подумати, як правильно треба використовувати ці соціальні резерви, щоб вони приносили користь киянам, а не піарили високопосадовців.


Дивно, коли соціальна реклама використовується не для вирішення соціальних проблем, а для збільшення бюджетних надходжень.


Соціальний проект не може бути прибутковими, бо тоді він самоокупний, а значить може самофінансуватись.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.