На Андріївському узвозі починається нове будівництво (ФОТО)

09 квітня 2012, 14:45
Власник сторінки
журналіст
0
1627
На Андріївському узвозі починається нове будівництво (ФОТО)

Той самий 11-ти поверховий готель?

Пустир між 12 і 18 будинком Андріївського узвозу (напроти Музею Булгакова) огородили 5-метровим парканом за яким має «вирости» славнозвісний готель, як писали ЗМІ, у 10 поверхів.

Найгірші мої передбачення, на жаль, збуваються. Як я і говорив ніякої реставрації Андріївського узвозу не відбувається, а реконструкція мереж – це лише мета почати забудову узвозу та знищити його архітектурну і мистецьку унікальність. Влада поспішає, намагаючись якомога швидше знищити місце, яке для багатьох було одним із символів Києва. 

Ще рік тому я попереджав, що за адресою: Андріївський узвіз, 14-16 з’явиться готельний комплекс. (Матеріал від 12.04.2011 на моєму сайті  www.bryhynets.com ).

На Андріївському узвозі планують побудувати 11-поверховий готель. Ось як це виглядає на плані реконструкції. Фото не надто якісне, яке чесно зняте на телефон. Прошу усіх з усією любов'ю поширити його, щоб кияни знали, що нас чекає!!!!

5-метровий паркан, який звели в неділю ввечері, говорить про масштабність майбутньої забудови.Зазначені дії відбуваються на «ізольованій зоні», адже на сьогодні допуск на Андріївський узвіз обмежений.

Отже, слідом за початком демонтажу фабрики «Юність» для зведення «Андріївський Плаза», починаються роботи ще на одному об’єкті. І це далеко не кінець. Схожі гарячі точки виникнуть ще на понад 10 майданчиках Андріївського узвозу.


Як я знаю, на Андріївському узвозі планується звести понад 10 нових будівель (частково на вільних місцях, а частково замість існуючих будівель), серед яких: офісний центр (Андріївський узвіз, 10 б), будівля з рестораном, виставковим залом і апартаментами (Андріївський узвіз, 6), 11-поверховий готельний комплекс з паркінгом та ресторанами (Андріївський узвіз, 14-16), а "Замок Ричарда" планується переобладнати під готель.

Також планується знищити подвір’я на адресою: Андріївський узвіз, 18 та 36, де знаходяться майстерні Спілки художників України.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.