Голод - зброя за права людини! Я олосив голодування

25 квітня 2012, 14:12
Власник сторінки
журналіст
0
1815

Я голодую на знак проесту проти хамства влади, за демократичне майбутне Українни, на знак солідарністі з Юлією Тимошенко, яка голодує щн з 20 квітня.

Востанне я їв 24 квітня о 22.00...  Коли це буде наступного разу - не знаю. Тільки після того, як голодування припинить сама Тимошенко. 

Мушу визнати, що я, як і більшість українців, співчував Юлії Тимошенко, але у вузькому колі, за столом зі смачною їжею, в м'якомуи ліжку... Кілька разув сьогодні думав про голодовку протесту, не їв, думав, чи варто... Але рішучі дії моїх львівських колег підштовхнули мене до вибору! Дякую, хлопці! А ще я згадав, що обидва голодування - і під час революціїї на граніті, коли студенти відправили уряд у відставку, і на 5 каналі, коли його намагались закрити - призвели до перемоги. Тоді я не наважився на голодування. Тепер і моя черга настала) 

Хамське ставлення до лідера опозиції, до жінки, до незаконно ув’язненої не може не обурювати. Юлія Володимирівна знайшла як висловити свій протест: вона ще 20 квітня оголосила голодування. Це мужній вчинок героїчної жінки. Я як громадянин, як українець не можу не підтримати найпотужнішого опонента нинішньої влади.

 Якщо в Києві з’являться інші голодуючі і будуть встановлені спеціальні намети для тих, хто голодує ( як це зроблено у Львові) то я безумовно переберусь в такий намет, а поки працюю в звичайному режимі - тим паче, що завтра сесія Київради, де чимало скандальних питань..

Сподівається, що спільний тиск на владу різними методами призведе до того, що хамське ставлення до лідера опозиції з боку влади припиниться. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.