Шосту добу голодують ті, кому не до вподоби нинішній режим

30 квітня 2012, 07:42
Власник сторінки
журналіст
0
1193
Шосту добу голодують ті,  кому не до вподоби нинішній режим

Тимошенко голодує одинадцяту добу

Голодування розпочалося  в минулу середу, коли кілька свідомих львівян і я голосили солідарне з Тимошенко голодування спрямоване проти  влади, яка не дотримується норм демократії, людяності, порядності.

До нас приєдналися десятки людей. Тепер наметові містечка голодуючих розгорнуті не лише у Львові і Києві, а й Дніпропетровську, Хмельницькому, Броварах - більш повної інформації не маю, бо ЗМІ замовчують цю тему.

Сьогодны для мене  ы побратимыв зы Львова - шоста доба голодуванння. Коли в наметовому мыстечку мене запитують, чи важко - я відповідаю: а чи легко Юлії Володимирівні голодувати у ворожому середевищі одинадцяту дому? Певно. їй на багато важче!

Намагаюся бути в міру активним, багато спілкуюся з гостями табору, серед яких переважна більшість підтримує наш вчинок і ненавидить владу, невелика частина людей ненавидять владу, але нас не підтримують, бо вважають, що треба вила брати, а не голодувати... Дехто, ненавидячі владу, ненавидить усіх, в тому числі і нас... Але куди дінешся: розпач - страшна хвороба.

До речі, ми не лише голодуємо, ми відмовилися від відпочинку в ці дні - на природі, за містом. Тож, хто залишився в місті - приходьте в наметове містечко на Хрещатик - поспілкуємося)


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.