12 доба мого голодування протесту

06 травня 2012, 06:58
Власник сторінки
журналіст
0
1698

Тимошенко голодує сімнадцяту добу

Вчора вранці одній з київських голодуючих в підтримку Ю.Тимошенко Аллі Неділько (вона голодувала 11 день) вкотре стало зле. На місце була викликана швидка медична допомога. Голодуюча відмовилась від госпіталізації, якої вимагали медики. Але під спільним тиском колег вона прийняла рішення відмовитись від голодування.
Вражає те, що в КМДА, яка знаходиться в кількох 100 метрах від табору була машина швидкої допомоги (там Попов проводив якусь свою акцію), медики якої відмовилась надати допомогу голодуючій. Видно клятва Гіппократа в КМДА при нинішній владі не діє.

На сьогодні в наметовому містечку на Хрещатику біля Печерського районного суду знаходиться 6 голодуючих. Серед них і голова фракції «БЮТ-Батьківщина» у Київраді Тетяна Меліхова, яка сьогодні голодує одинадцятий день.

Ми не лише підтримуємо Ю. Тимошенко і готові голодувати доти, доки голодуватиме вона, а й висловлюємо своє негативне ставлення до нинішньої влади, що замість шляху демократії обрала шлях диктатури. Також ми намагаємося активізувати громадські рух спротиву діючій владі в Україні.

В наметовому містечку майже не буває українських журналістів - за винятком 5 каналу. Натомість іноземних дуже багато. Це показово. Це знов і знов показує наскільки жорстка цензура діє в наших ЗМІ. В таких умовах дуже важко доносити свою позицію до громади і спростовувати той бред, що лунає з вуст посадових осіб. Але іншої України у нас немає....

Почуваюся значно краще, ніж передбачав... В моєму будинку вчора  не працював ліфт.На одинадцятий день голодування, довелося спускатися і підніматися на дев'ятий поверх без технічних засобів. Справився, але тепер дуже співчуваю людям кволим.... Сподіваюсь ліфт відремонтують.

Сили є. Припиняти боротьбу не збираюсь!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.