Сьогодні рівно 2 тижні, як я оголосив голодування

08 травня 2012, 07:37
Власник сторінки
журналіст
0
1188

Я, як і більшість інших голодуючих, вирішив не скористатись порадою Юлії Тимошенко щодо припинення голодування.

Сьогодні, 8 травня, рівно 2 тижні, як кілька свідомих українців оголосили голодування проти дій нинішньої влади, проти згортання демократії, проти зародження диктатури та в знак солідарності з Юлією Тимошенко, яка оголосила голодування на 5 діб раніше.

Сьогодні більшість з тих, хто почав голодувати 25 квітня в лікарні і відмовились від продовження акції політичного протесту в зв’язку з різким погіршенням стану здоров’я.

Слава Богу в мене достатньо сил і здоров’я аби продовжувати боротьбу.

Я дуже вдячний Юлії Тимошенко за те, що вона подякувала всім голодуючим за підтримку і закликала їх припинити голодування. Для декого це дуже необхідно. Але мені Бог дає сили і я не можу не скористатися цими силами. Я продовжуватиму своє голодування до того часу, поки від нього не відмовиться Тимошенко.

Я продовжую працювати, займаюсь захистом культури міста, допомагаю митцям і закладам культури, тому моя робота не надто страждає від мого голодування.

Борімося й поборемо!  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.