Лакеї в мантіях

15 травня 2012, 09:06
Власник сторінки
0
1508

37 хвилин тривав "розгляд" касації по справі Юлії Тимошенко

Не встигши початись, одразу ж завершився касаційний суд у справі "Янукович проти Тимошенко". Вже на початку засідання стало зрозуміло, що його рішення буде прийняте за сценарієм Адміністрації президента. Але такого блискавичного відпрацювання замовлення ніхто не очікував. 

Буквально менше  години тривало чергове засідання, - доручення Адміністрації президента лакеї в чорних мантіях не обговорюють. Не маючи жодних підстав затягувати процес, вони перенесли справу на 26 червня.

Мета цієї провокації  зрозуміла - Тимошенко продовжує перебувати за гратами, а затягування прийняття рішення  касаційною інстанцією, на їх думку, ускладнить прийняття рішення в Європейському суді.

Відсутність елементарного правосуддя в Україні, нехтування Конституцією та законом дає лиш один шлях для звільнення політв'язнів - це відсторонення від влади цього режиму та перемога демократичних сил.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.