Кияни нарешті дізнаються про всі таємниці президентського вертодрома

29 травня 2012, 07:54
Власник сторінки
журналіст
0
5884

І чи справді йдеться про тривіальний торгівельно-розважальний цетр

В середу, 30 травня 2012 року о 15:00 за адресою: вул. Хрещатик, 36, кімн. № 1017 (зала засідань),10-й поверх, відбудеться чергове засідання тимчасової контрольної комісії Київради щодо вивчення ситуації, яка склалася навколо забудови Паркової алеї та Дніпровських схилів у м. Києві.

В цьому засіданні Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у м. Києві надасть матеріали, які пояснять що собою являтиме вертолітний майданчик. Нагадаю, на минулому засіданні стало відомо, що КМДА  протягом останніх років надала відповідні рекомендації щодо будівництва 14 об'єктів на схилах Дніпра.

У засіданні візьмуть участь члени тимчасової контрольної комісії – депутати Київради, чиновники КМДА, Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у м. Києві, ПАТ «Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт», Головне управління земельних ресурсів, Головне управління містобудування та архітектури.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.