Влада ніколи не поновить історичні будинки

01 червня 2012, 13:16
Власник сторінки
журналіст
0
3677

які хоче демонтувати на Андріївському узвоз ніби тому, що вони в поганому стані

Я не вірю в обіцянку влади відновити будівлі Андріївського узвозу після демонтажу,  про яку  заявив голова КМДА О. Попова. 

Якщо раніше влада звинувачувала у руйнуванні узвозу знахабнілих забудовників, то тепер особисто взялась за його знищення. На Андріївському узвозі як на вулиці-пам’ятці не можна демонтувати будинки в принципі, не кажучи вже про те, що навряд влада стане їх відновлювати.

Жахливий стан будинків на Андріївському узвозі пов’язаний з бездумними діями влади під час його так званої реконструкції. Я ще в березні писав, що за три місяці розритого узвозу, будинки "постаріли" на 10 років. От і маємо результат.

Хай спочатку покарають винних і підуть у відставку... А потім незалежні експерти визначать, як реставрувати зіпсовані безумними чиновниками споруди. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.