Побачення, що відбулось

01 червня 2012, 17:28
Власник сторінки
0
1727

Вперше за 8 місяців побачився з Юлією Тимошенко

Шість місяців влада знаходила  будь-які приводи, щоб позбавити Юлію Тимошенко її конституційних прав. Право на побачення в Україні  мають всі в'язні, крім політичних.
 
Сьогодні лише після того,  як наші депутати взяли в облогу Генеральну прокуратуру, пенітенціарну службу, Харківську прокуратуру та Качанівську колонію, де в кабінеті начальника колонії Михайло Волинець розпочав безстрокове голодування, мені надали можливість реалізувати законне право на зустріч з Юлією Тимошенко.
 
Вперше з дня вироку у Печерському суді,  я побачив нашого лідера. Незважаючи на всі знущання та катування, які відбуваються щодня,  незважаючи на хворобу, наша Юля залишається незламною, мужньою сильною і красивою. Саме тому шаленіє ця банда. Але з нашим лідером можлива тільки перемога!

Батьківщина переможе!
 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.