"Мовний" закон може "вдарити" по росіянам, які живуть в Україні

02 червня 2012, 10:32
Власник сторінки
журналіст
0
1215

хоча "російськомовні" громадяни України цього не усвідомлюють((((

Законопроект про державну мовну політику, який розглядається Верховною Радою, може в разі свого ухвалення завдати удару по росіянам, які проживають в Україні.

 Справді, цей законопроект спрямований не лише проти України, як держави, не лише проти україномовних громадян, а й  великою мірою -  проти росіян чи російськомовних в Україні. Такий громадянин, який не буде вчити українську мову й живе на російськомовній території, приміром, в Донецькій області, не зможе буде чиновником чи офіцером української армії, тому що він не володіє українською мовою, він не може працювати в багатьох сферах. Тому в майбутньому це завдасть удару по росіянам про який вони поки не здогадуються. А якщо потім влада не зможе захистити цих людей, бо вона безсила скасувати українську мову як державну, оскеільки для цього необхідно змінити конституцію, тобто мати у ВР 300 антиукраїнських депутавтів, а це неможливо. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.