Черновецький подав у відставку

02 червня 2012, 12:16
Власник сторінки
журналіст
0
1257

Про це стало відомо щойно

Заява мера-прогульника про відставку в останній день своїх повноважень – ніщо інше, як PR.


І хоча це має вигляд сенсації, насправді ця дія нічого не міняє - Черновецький і так з понеділка не чинний мер. Заява про відставку ніяк не вплине ні на що, хоча, звичайно, вона додасть нам, опозиціонерам, аргументів у вимогах нових виборів....

Як пояснює Закон, обов'язки мера виконує секретар Київради - Галина Герега, а раніше фактично ці обов'язки «тягнув» на себе голова КМДА Олександр Попов. 

Але і збільшення повноважень Г.Гереги нічого не міняє по-суті, адже вона член провладної команди. Крім того, Г.Герега балатуватиметься до ВР по округу на межі Деснянського і Дніпровського районів і у випадку її перемоги (в чому я сумніваюсь) Київрада знов займеться виборами нового секретаря - з новими збільшеними повноваженнями, який у підсумку може виявитися відвертою маріонеткою О.Попова.

Я не дивуюсь, що Л.Черноваецький в останній день подав у відставку, а не пропустив дату закінчення свої повноважень непоміченою. Адже це означає, що він потребує PRу, а значить він таки балатуватиметься до Верховної Ради, а не доживатиме життя в Ізраілі, як дехто сподівався. Найймовірніше він балатуватиметься поруч з Олесем Довгим - по "своїй" Дарниці.

Я не знаю, хто по цьому округу іде від КОДу, але  з задоволенням пішов би особитсто проти Черновецького.

Я поки ще не знаю, якою буде моя роль у найближчих виборах (списки опозиційних сил визначаються,  округи ще не закріплено), але я докладу максимум зусиль для перемоги опозиції на будь-якому місці. Звичайно, у мене немає гречки і пастора Сандея, як у Льоні-Космоса, але у мєне є бажання очистити місто і країну від плісняви, багато сил і довіра людей..

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.