Андріївський узвіз стане кінцем політичної кар’єри О. Попова

07 червня 2012, 14:35
Власник сторінки
журналіст
0
6185

Андріївський узвіз сам помстився голові КМДА за його містобудівні «понти»

Переконаний, що обнародування Інспекцією державного архітектурного контролю інформації про жахливу якість виконання робіт з реконструкції Андріївського узвозу та відмова Інспекції прийняти об’єкт в експлуатацію стане кінцем політичної кар’єри О. Попова.

Відкриття Андріївського узвозу без дозволу Інспекції держархбудконтролю було особистим піаром і совковою звичкою О. Попова вводити об’єкт в експлуатацію ще до його офіційного прийняття.

Замість обіцяних О. Поповим 30 років безпроблемного існування, Андріївський узвіз зламався мало не на наступний день по його відкриттю, що й не дивно для киян.

Ще до початку робіт я і громадськість наголошували, що план реконструкції узвозу посилює техногенні небезпеки, а під час проведення робіт, що вони небезпечні і неякісні. Але влада вдавала, що це пуста балаканина. Сьогодні наші слова отримали підтвердження: реконструкція була бездарно задумана і халатно виконана.

Це не перший прокол київської влади у здачі в експлуатацію розпіарених об’єктів. Ми всі добре пам’ятаємо здуття асфальту на щойно відкритому мосту Кирпи, прорив комунікацій на реконструйованій Троїцькій площі біля Олімпійського стадіону, фіктивні відкриття музею Шестидесятництва та скандального псевдо музею історії Києва, постійні відкриття і закриття швидкісного трамваю тощо.

Влада хоче обдурити киян яскравою телевізійною картинкою, сподіваючись, що люди не розуміють намірів керівництва столиці, яке діє в інтересах певних комерційних структур, втягуючи Київ в економічні та гуманітарні авантюри.

Кияни не змогли пояснити О. Попову, що Андріївський узвіз не варто чіпати брудними руками, але Андріївський узвіз сам помстився голові КМДА за його містобудівні «понти».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.