Хто позбавив Андріївський узвіз статусу?

09 червня 2012, 10:14
Власник сторінки
журналіст
0
5258

На який 20 роківа ніхто не зазіхав

 Я звернувся до Державтоінспекції України з вимогою пояснити, чому Андріївський узвіз, який з початку 90-х років має статус пішохідного, після ремонту несподівано перетворився в потужну автомагістраль. 

Я вимагаю від ДАІ надати пояснення, чому на Андріївському узвозі, який є пішохідною зоною і по якому рух транспорту заборонено в принципі, почався інтенсивний авторух? Чому немає посту ДАІ, який би не допустив би цього руху, адже в аналогічній ситуації на Хрещатику є достатньо співробітників ДАІ, які не пропускають транспорт у дні, коли рух заборонено? Якщо пішохідний статус Андріївського узвозу скасований, то ким і на підставі якого рішення?

Якщо хтось і дозволив рух транспорту по Андріївському узвозі, то треба пересвідчитись, що він мав для цього достатньо повноважень.

До того ж,  Інспекція Дерархбудконтролю не дозволила вводити узвіз в експлуатацію. А значить, навіть якщо хтось і скасував пішохідний статус, рух по цій, не введеній в експлуатацію вулиці однак недопустимий.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.