Футбол - лише гра, яка вчить вірити в неможливе)))

12 червня 2012, 06:33
Власник сторінки
журналіст
0
1428

В те, що мрії збуваються і казки стають реальністтю! Гарбуз пертворюється в карету, а на ранок залишається в "реалі" лише один кришталевий черевичок. Він-таки може змінити життя....за певних обставн

То чому ж  я, як і безліч інших відомих людей в Україні та Європі, бойкотую ЄВРО? – безкінечно запитують мене, реагуючи на мою відмову йти на стадіон, де показово-розслаблено вболіває наш символ знищеної ним же  демократії і батько нації, яка воліла б бути сиротою, борець з корупцією, яка тепер стала головню ознакою країни, і захисник зубожілих його ж зусиллями громадян, друг свободи слова, якоу розтоптав, і борець за нову українську історію, написану його "табачниками", автор харківських угод і колісніченко-ківалівських законів, автор концепції, що віднині президентами України можуть ставати лише двічі засуджені,  неписьменний письменник з найвищими гонорарами і просто проффффесор.

Я бойкотую не Євро, а владу, яка системно бойкотує свій народ. Адже і під час Євро життя триває. Реальне життя країни. І в цьому реальному житті за кулісами свята влада продовжує робити свої повсякденні злочини. Я опоную владлі завжди - і в будні, і в свята.

Я це роблю, бо маю надію, що ми, українці, відчуємо адреналін не лише від перемог наших футболістів (ніде правди діти!!!) над слабшими суперниками на своєму рідному стадіоні, а й від особистих перемог над такими сильними суперниками, як власний інфантилізм, бажання прислужувати владі і страх перед нею, байдужість до долі країни, тощо)))

І ми відчуємо ці - справжні!!! - а не ігрові перемоги!!!

Можливо, два віртуозні голи Шеви, як склянка гарної горілки, змусили нас на мить забути, що відбувається в реальному життя. Але після сп'яніння - похмілля неминуче, а з ним апатія і розчарування. Ми на мить повірили, що у нас чудове життя, що ми найкращі, що все чудово. Справді, у нас все чудово... буде! Коли кожен з нас, як Шева зробить неможливе, зробить те, у що сьогодні й повірити важко - почне діяти!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.