Наша влада навіть європейців може перетворити в дикунів

12 червня 2012, 12:44
Власник сторінки
журналіст
0
1098

Часом європейці дивуються, чому українці роблять нецивілізовані вчинки.

Тепер, принаймні, вболівальники Швеції розуміють, що наша влада навіть європейців може перетворити в дикунів.

Передусім, винна влада, яка не забезпечила належну кількість туалетів, хоча давно знала про існуючу проблему. Організатори, які не провели роз’яснювальну роботу зі шведами, не пояснивши, що тут немає туалетів, а в іншому місці вони є. І вже третя проблема - це проблема шведів, які мали б поводитися цивілізованіше.

 Можна зрозуміти людину, яка не може стерпіти фізично - в іншому випадку, це проблема поведінки, адже всі ми розуміємо, що підворотня - це не місце для туалету. Але в даній ситуації вина уболівальників на третьому плані – це беззаперечний прокол влади та організаторів.

Проблема з відсутністю туалетів в Києві існувала завжди. Вона пов’язана з тим, що громадські туалети були приватизовані, а на їх місці з’явилися інші заклади, в тому числі і ресторани. Гроші, які влада свого часу отримала за продані комунальні туалети, могли бути використані на нові . Але влада цього не зробила. І тому кожен з нас може опинитися на місці шведів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.