Заява опозиції про підтримку Кличка зруйнувала передвиборчу стратегію Попова

13 червня 2012, 07:56
Власник сторінки
журналіст
0
1521

Після того, як О. Турчинов і А. Яценюк заявили, що опозиційні сили підтримують В. Кличка як кандидата у боротьбі за посаду Київського міського голови, виборча ідеологія влади змінилася.

Всі розмови, куди піде Віталій Кличко – в Верховну Раду чи на мера, закінчилися тим, що влада вирішила все за Віталія: він, вочевидь, іде у Верховну Раду, бо виборів мера немає.

Переконаний, в цьому році виборів на посаду мера точно не буде. Вони можливо відбудуться в 2013 році, а можливо навіть і у 2015 році – разом з усіма іншими місцевими виборами. Я також переконаний, що «виростити» іншого кандидата, якщо вибори будуть в 2015 році, при спільному бажанні всіх опозиційних сил, можливо.

Адже в такому випадку вибори міського голови відбудуться вже після Президентських виборів і, як можна передбачити, найвищі державні посади займатимуть нинішні лідери опозиції. Не можна сказати точно, яке місце в цій піраміді буде у А. Яценюка, В. Кличка чи О. Турчинова, але однозначно, що вирішувати проблеми Києва при новій демократичній владі буде легко.


Нагадаю, що сьогодні в Києві сумарний рейтинг опозиційних політичних сил (Батьківщина, Удар, Фронт змін, Свобода) настільки високий, що будь-яка узгоджена консолідована кандидатура мера, переможе однозначно.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.