Суд та слідство в одному флаконі

13 червня 2012, 14:12
Власник сторінки
0
840

Проблеми заангажованого слідства не цікавлять Януковича, він вже вирішив хто кого вбив і це не підлягає обговоренню, а повинно негайно виконуватись

Янукович у коментарі зарубіжному агентству Bloomberg виніс вирок  лідеру опозиції. На цей раз його вердикт: вона причетна до вбивства Євгена Щербаня. Це вже для нього константа яка не обговорюється.

Ще наприкінці минулого року цю хворобливу маячню, з метою шокувати цивілізований світ, розповідали під час своїх проплачених вояжів по Європі представники Партії регіонів та ГПУ.

Але, отримавши більше півроку тому  це брудне політичне замовлення, слідчі досі не спромоглися сфабрикувати чергову справу. Генпрокурор Пшонка змушений був публічно визнати, що не зміг виконати замовлення та пред'явити звинувачення Тимошенко: вона мовляв, незважаючи на всі наші старання, залишається всього лише свідком.

Натомість проблеми заангажованого слідства не цікавлять Януковича, він вже вирішив хто кого вбив і це не підлягає обговоренню, а повинно  негайно виконуватись.

Брудне злочинне політичне замовлення набуває демонстративних публічних форм і для доказу цього вже не потрібні експерти та уповноважені аналітики. Варто лише прочитати його "я так вирішив, я так сказав".

В Україні президент  вже не довіряє ані продажним суддям, ані продажним прокурорам. Тепер Янукович сам визначає, хто є в країні злочинцем, а челяді  в погонах не треба навіть робити вигляд, щодо проведення слідства або судових процесів. Треба лише запопадливо клацати каблуками та ставити печатки і підписи під хворобливою маячнею "царського" вироку.

Це і є чергова відповідь Януковича для тих, хто в цивілізованому світі ще  чогось не розуміє, чи в чомусь має сумніви.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.