Я вимагаю, щоб Прокуратура взяла під особливий контроль факт побиття громадян У

14 червня 2012, 06:13
Власник сторінки
журналіст
0
1444

Я не хотів би, щоб через віртуальні зручності для іноземних туристів чинили беззаконня стосовно наших співвітчизників.

Вкрай обурений діями охоронців фан-зони, які побили спортсменів на території Труханового острову, тому й звернувся до Прокуратури з вимогою взяти під контроль згаданий інцидент.

Повідомлення про концерти, зустрічі і матчі залишають в тіні ті неподобства, які відбуваються в Києві в зв’язку з Євро-2012. Звичайно підбивати підсумки рано, але відтягувати на потім прийняття рішень теж не допустимо. 

Я вимагаю від Прокуратури перевірити факти зазначеної події, яка широко висвітлена у ЗМІ, та надати інформацію про те, чи порушена кримінальна справа по даному злочину. 

Нагадаю, як повідомляли ЗМІ, вночі з 26 на 27 травня охоронці фан-зони на Трухановому острові нанесли тяжкі тілесні ушкодження двом спортсменам.

Під час проходження ділянки маршруту «Нічне орієнтування» в рамках проведення етапу Чемпіонату України зі спелеотехніки 2012, спелеологічного зльоту «Дніпровські кручі» в парковій зоні, Труханів острів, двоє учасників змагань були жорстоко побиті охоронцями фан-зони.

Постраждали Денис Курта та Лілія Кіосєва.

Після обстеження лікарями Денисові накладено декілька швів на обличчі в районі ока. У лікарні громадянам зробили обстеження, надали медичну допомогу, зафіксували побої, зробили аналізи на алкоголь, які підтвердили, що спортсмени його не вживали.

В даний час нападники перебувають на волі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.